Microneeling hemma

I betalt samarbete med skinroller

Hej älsklingar!

Jag har alltid haft komplex över min hy, den har varit ojämn, finnig och jag har dagligen stört mig på stora porer. Detta är ett problem som jag idag inte känner mig ensam i. Jag har under en längre period gått till en salong för en finare hy men sen jag fått hem min skinroller har jag märkt fina resultat från mitt badrum. Redan efter första användningen kände jag att mina kinder var lenare än tidigare.

Tre vanliga frågor

Hur fort får man resultat?

Man kan känna av förbättring redan efter första behandlingen men man behöver behandla huden en längre tid för att få önskvärt resultat. Processen kan behöva pågå under flera veckor men många får ett synligt resultat redan efter en vecka.

Finns det några risker med skinroller?

Det finns inga risker förutom en svag smärta som kan komma under behandlingen men smärtan försvinner direkt när behandlingen är avslutad. Om du har en hudsjukdom eller är gravid bör du avstå från behandlingen.

Hur ofta ska jag använda min skinroller?

Hur ofta du bör använda din skinroller beror på vilken nålstorlek du väljer. Om du har en skinroller som har en nålstorlek på 0,5 mm kan du använda den 1-2 gånger i veckan. Om du stället skulle ha en skinroller men en nålstorlek på 1,5 mm bör du använda den högst en gång i månaden.


Radiant

Ett oljebaserat serum som innehåller 15% vitamin C booster.

Serumet ökar hudens egna produktion av kollagen & elastin.

Den hjälper till att motverka tidigt åldrande, acne och solskador vilket ger en hälsosammare & spänstig hud med förbättrad slätare & jämnare hudtextur som resultat.

Serumet återfuktar huden samtidigt som den ger ett vackert lyster.

Renewal

Räddningen för torr & livlös hy.

Ett serum som innehåller hylaluronic Acid + BHA vikt ger om omedelbar fuktboost.

BHA - syra förebygger tilltäppta porer & orenheter.

Serumet stärker hudens skyddsbarriärer.

Serumet absorberas snabbt av huden, återfuktar intensivt & förvandlar torr & glåmig hy till frisk & fräsch hy med ungdomligt lyster.

Skinroller Pro

Består av 192 äkta nålar för säker användning

Kvalitetssäkrad & CE - märkt

Öppnar mikrokanalerna i huden & ökar huden absorption av hudvårdsprodukter med upp till 200%

Effektiv behandling för en renare hy

Hur använder jag min skinroller?

1. Rengör ansiktet och rulla sedan skinrollern på det önskade behandlingsområdet. Rulla fram och tillbaka med raka drag 5-10 gånger. När du gjort det ska du byta riktning. Du ska rulla i fyra riktningar: vertikal, horisontellt och diagonalt åt båda hållen.

2. Applicera valfritt serum på behandlat område.

3. Rengör din skinroller med alkohol eller rengörningsspray.


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer