Min födelsedag

Hej älsklingar!

Igår fyllde jag år och jag är nu 19 år! Yey! Grattis till lilla mig!

När jag och O kom hem från Stockholm i lördags tog jag en dusch för att tvätta håret. Jag satt sen framför spegeln lääänge, jag fönade håret, lockade det och sen sminkade jag mig. Älskar helger när man kan sitta och sminka sig i evigheter och samtidigt ha en serie på i bakgrunden, supermysigt!

På kvällen var vi några tjejer som gick ut för att äta middag och ta några drinkar. Jag åt en toast skagen som var riktigt god.

På söndagen (dagen jag egentligen fyllde år) väckte Oliver mig vid 10 med frukost på sängen men blommor och sång. Jag låg kvar i sängen länge tills jag tog mig upp för att flytta mig till soffan haha jag ville verkligen ha en mysdag.

Vid 13 tiden pratade jag med mormor och vi mötte upp henne i hamnen för att äta glass, mums!

Efter det var vi tillbaka i soffan några timmar innan vi åter igen började röra oss mot Stockholm men denna gången skulle vi till Arlanda för att hämta mamma som har varit utomlands en vecka.

Självklart stannade vi på Starbucks påväg dit, har märkt att dom tagit bort sitt märke från plastmuggarna, är det för att det ska bli mer miljövänligt? Haha har egentligen ingen aning men det är en tanke

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Grattis fina du!!! ❤️❤️
nouw.com/emmamehrali
ByAlma
ByAlma,
Stort grattis fina och bästa du❤️🎊
nouw.com/byalma