Min första

... Och absolut sista tatuering är nu gjord. Kände mig så sjukt modig när jag bokade tiden och även när jag klev in genom dörren till tatueringsstudion men man kan verkligen se skräcken i mina ögon när jag väl satte mig i stolen på bilerna som Linnea tog, haha hon blev medtvingad. Har pratat om att jag ska göra en sån här tatuering sen jag var 15 om inte ännu längre. Det var verkligen inte en skön känsla men trodde att det skulle vara mycket värre haha har aldrig skakat så mycket som jag gjorde när hon tog fram och visade nålen hon skulle använda.

Tatueringar har aldrig varit något som intresserar mig, när folk pratar om tatueringar dom ska göra tänker jag alltid "men när du är över 50 då, då kommer du HATA den!!!".

Tycker lixom inte att man ska ha något permanent på kroppen som inte betyder något. Min har en betydelse och det känns så bra att jag nu blir glad varje gång jag tittar på handleden.

Just nu sitter jag vid köksbordet, ska svara lite mejl och sen ska jag byta om för att ta en prommis. Känner att jag skulle kunna gå i stan men vill verkligen komma ut i skogen en stund så får nog vänta tills mamma kommer hem med bilen. Gör inte mig något om jag får vänta för jag har ändå tappat två naglar som måste göras om och sen få i mig en macka eller något för börjar må riktigt illa, usch...

Har inte känt någon större matlust dom senaste dagarna men något jag verkligen ÄLSKAT på senaste tiden är tomater med aromat, bara igår åt jag 5 stora, mums!!!

När jag först satte mig i stolen haha ser ut som ett barn på julafton/ När hon börjar ta fram alla saker

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer