Min jul

Hej älsklingar!

Tog några dagar utan bloggen då jag på julafton ville spendera all tid tillsammans med min familj och igår fanns inte tiden till då jag tog sovmorgon, gjorde mig i ordning innan vi skulle åka till Stockholm för julfirande nummer två. När vi sen kom hem väntade våra vänner redan på oss då kvällen skulle spenderas med dom hemma hos oss.

Julafton

Sov tills jag vaknade vilket var vid ca 11 och låg då kvar i sängen en stund och kollade på youtube. Förflyttade sen från sängen till soffan för att äta och kolla på sista avsnittet av julkalendern. Tyckte att den var riktigt bra i år, bra skådespelare och den var verkligen rolig.

Sen började vi fixa oss för att möta mormor och ta bilen till kyrkogården och tända ljus som vi gjort vill morfar. Tände även ett rött hjärtformat ljus för farfar som är utspridd på samma ställe <33 Efter lite tårar åkte vi alla tre vidare hem till min gammelmormor för en fika d hon inte var tillräckligt pigg för att följa med oss hem och äta julbord.

Vi parkerade bilden utanför mormor lite innan 15 och mötte då upp pappa innan vi gick upp och kollade på kalle innan vi åt julbord och sen spelade massa spel. Ett av spelen vi spelade hette med andra ord och det var riktigt kul och vi alla skrattade konstant. Oliver kom även senare på kvällen.

Juldagen

Igår åkte vi till stockholm vid 15 tiden till mina kusiner för julfirande nummer två. Vi åt middag tillsammans, lekte och öppnade paket. Kvällen spenderades som sagt hos oss tillsammans med vänner.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Mysig jul <3
nouw.com/byalma