Min julafton

Hej älsklingar!

Här är lite bilder från igår. Kvällen spenderade hos mormor och morfar , det var bara jag dom och mamma. Vi hade det supermysigt. Kollade på kalle anka, åt julmat, öppnade paket och spelade spel. Anledningen till att det här inlägget kommer upp så sent är för att jag vaknade genomförkyld i morse och har sen sovit bort hela dagen i hopp om att bli frisk för imorgon ska julfirandet fortsätta. Börjar redan bli bättre men snoret rinner fortfarande, dock är det ju inget man behöver ligga hemma för tack och lov.

Det finns en vlogg uppe på min YouTube-kanal från igår där ni får vara med mig hela julafton!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dag 4

Dag 4- Saker som gör mig glad

Känns så svårt att skriva saker som gör mig glad just nu för nu är jag verkligen glad över ALLT. Men får väll försöka komma på lite sake3r som gör mig extra glad.

Saker som gör mej superglad ör Starbucks, Ariana Grandes musikvideos, Kramar och att träffa nya människor.

Superkort inlägg och ber om ursäkt för de men har lite bråttom nu

Puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Dagen

Hej fina ni

Hade en supermysig kväll igår, träffade några vänner jag inte sätt på länge och vi åkte ut och grillade marshmallows. Va verkligen supermysigt men hur kallt som helst.

Tror jag aldrig lagt ut någon bild med såhär dålig kvalité sen jag började blogga men har man bara telefonen med sig och det är mörkt ute så blir det inte mycket bättre än såhär, tyvärr.

Har inte så mycket planerat idag så blir nog bara en mysdag hemma. Sitter just nu och redigerar lite bilder som kommer komma upp här och sen blir det nog att äta lite

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00