Min kropp förstörde

Hej älsklingar!

Det har varit dåligt med vardagsuppdatering från min sida den här veckan, jag har inte uppdaterat er om vad jag har gjort utan har bara kommit med färdiga inlägg. Inte fy skam det heller men hade roliga saker planerat det här lovet som jag ville ta mer er på men en dag när jag och Oliver vaknade hade v bestämt oss för att åka till Stockholm för att åka skridskor i Kungsträdgården men vi hann inte ens fram innan min kropp blev så trött att jag knappt orkade stå. OLiver var som vanligt helt förstående så vi tog bara en fika och åkte sen hem igen men jag hade så sjukt mycket skuldkänslor över att vi på grund av mig inte kunde göra något vi hade pratat om såå länge. Det är superskönt att vara tillsammans med någon som förstår att jag inte kan göra någonting åt att jag har blivit utbränd och inte ber mig att bita ihop så som många andra skulle ha gjort <3

Såg det som en varning och har sedan tagit det lugnt resten av lovet. Vi började kolla på en serie som heter Bron, väldigt många som har sett den och sagt att den är bra men jag har aldrig tagit mig tiden att titta på den men nu är det gjort och det är timmar i soffan som jag inte ångrar.

Somnade lite för sent igår kväll men satte alarmet på 10 för att försöka vända tillbaka på dygnet lite i alla fall. Har inga planer alls för dagen så vi får se om något kul händer eller om det blir en skön dag hemma.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Massa kramar till dig och sköt om dig <3
nouw.com/byalma