Min Polenresa

(Inlägget skrevs i fredags när jag satt på flyget mor Sverige)

Hej älsklingar!

Oj vad det känns konstigt att jag knappt har uppdaterat er någonting här på bloggen under hela resan. Ni som följer mig på snapchat och instagram vet redan väldigt mycket av allt som har hänt.

Har varit så sjukt kul att få upptäcka både Gdansk och Sopot med dessa tre härliga människor. Två heldagar har gått åt till att bara sola så nu har jag faktiskt fått en liten bränna vilket känns bra med tanke på att jag jobbar inne hela sommaren från och med måndag.

På kvällarna har det varit olika utgångar där vi fått träffa många roliga människor från massa olika länder och städer, bland annat har vi träffat människor från Polen, Turkiet, Norge och Sverige.

Jag och Hanna tog igår en promenad i Gdansk och bestämde oss för att jag skulle utmana en av mina största rädslor, höga höjder.

Vi satte oss i pariserhjulet som finns i Gdansk som man förövrigt får åka 4 varv i.

Innan vi klev på skakade jag och var livrädd men lyckades kliva på ändå.

Högst upp under varv nummer 1 var jag så rädd att jag skakade, knappt kunde andas och grät tills jag var helt blöt i ansiktet.

Varv 2, 3 och 4 hade jag panik men grät inte. Bästa Hanna som var med och stöttade mig till 100% och gjorde så att jag inte alls kände mig ensam.

Idag var vi tvungna att lämna lägenheten som vi under dessa dagar har hyrt vid 11 och har sen dess gått i lite affärer och ätit lunch.

Nu när jag skriver det här är klockan 16;30 på midsommarafton (fredag) och vi sitter på flyget påväg mot Sverige igen.

Hoppas ni har haft en bra midsommar fina ni!

Jag i början av pariserhjulet vs jag efter första varvet

0 röster
0 röster
0 röster

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer