Min tisdag 

Hej mina vänner!

Hoppas ni mår bra!

Jag har haft en ledig tisdag, superskönt! Jag är ledig imorgon också och sen jobbar jag resten av veckan. Idag vaknade ja vid 08 av mig själv, skönt att vakna av sig själv & utvilad så tidigt.

Jag går just nu en bartenderutbildning på distans så hela förmiddagen har gått åt till att plugga. Idag har jag läst om whisky och service. Tycker att det har varit relativt lätt när det har handlat om spriter och drinkar men nu när jag har börjat läsa mer ingående om öl, vin och whisky fattar jag INGENTING.

jag läser,skriver,läser och skriver och förstår bara hälften av orden. Som tur är förstår man orden mer och mer ju längre tiden är, så det är väll ett bevis på att jag lär mig någon även fast det inte känns som det.

Under eftermiddagen har jag städat i köket och storhandlat. Vi har blivit så bra på att äta grönsaker dom senaste månaderna. Vi äter näst intill bara det och har minskat något enormt på kött osv. Vi äter fortfarande kyckling (ibland något annat) men det blir på ett ungefär bara tre gånger i veckan vilket jag själv är stolt över.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer