Mina planer för hösten 2020

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Igår när jag åkte till jobbet såg jag att det började komma fina färgskiftningar på träden, är så taggad på att snart kliva utanför dörren och se alla gula och orangea träd som snart kommer finnas.

Eftersom jag otroligt nog är taggad på hösten i år tänkte jag skriva ner alla planer jag har för att inspirera er till att göra mysiga och roliga saker i höst och inte bara ligga inne och kolla film i höstmörkret.

Mina planer för hösten:

Karva pumpor

När det börjar närma sig halloween ska det självklart karvas en pumpa. Förhoppningsvis har jag då även lyckats hitta ett ställa dit jag kan kan åka och plocka min egna som dom gör i alla amerikanska filmer så jag inte bara har affärernas lilla utbud att välja på

Halloween

Såklart en högtid att se fram emot där man får umgås med mycket vänner. Jag tror dock att jag kommer jobba hela den helgen så vågar inte hoppas på några helgalna planer.

Måla & skåla

Det här är en kväll som jag redan har börjat planera lite smått och letar ett datum till. Jag ska bjuda över lite vänner för att vi ska kunna ta ett glas vin tillsammans, måla och bara prata med varandra en hel kväll.

Höstbrunch

Som det ser ut nu kommer denna brunch att ske på en söndagsförmiddag. Avsluta veckan och helgen på bästa sätt, med mina tjejer och god mat. Brunch är inget jag vanligtvis brukar tycka är superkul att fixa i ordning men är riktigt taggad på denna.

Höstpyssla

Göra egen tvål, göra rosor av höstlöv, göra egna ljus och måla massvis

Ja som ni ser planerar jag att pyssla massor, för några dagar sen berättade jag för Pontus att jag och pappa gjorde egna ljus tillsammans när jag var liten och tänkte att det kunde vara kul att ge bort i julklapp till familjen om man fick till fina ljus. Jag började iaf att kolla lite hos panduro och då hittade jag även att man kunde göra egen tvål vilket jag känner måste testas. Rosor av löv brukar mormor göra men jag tänker att jag ska försöka lära i år.

Köpa höstdekorationer

Målet är att lägenheten ska kännas riktigt höstig och vara fylld med ljus.

Ha en höstpicknick i bilen

Eftersom det kommer bli kallt när hösten är igång på riktigt har jag fått iden att ha en picknick i bilen istället, packa i ordning allt man vill dicka och ha som snacks och sen åka till en plats med fin utsikt och bara sitta där och mysa och prata

Baka

Jag skulle vilja testa att baka, tror det kommer bli ännu mer under vintern men ska börja lite smått under hösten

Ha skäckfilmsmarathon

Känns som ett måste under hösten, ses några stycken i myskläder, kanske äta middag och sen bara mysa i soffan tillsammans

Byxorna är länkade i bilden nedan, toppen är från shein men hittade den inte på hemsidan nu när jag kikade.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Jättehärliga planer för hösten ju!
nouw.com/linnealarssonss