Mitt nya hår

Hej älsklingar!

Igår var det praktik som stod på schemat men jag hade turen att få sitta i frisörstolen HELA dagen. jag var på salongen 09;30 för att lägga in terminens schema på jobbets dator så att dom nu kan boka in kunder på mig. Zara som skulle fixa mitt hår kom vid 10 tiden då vi båda egentligen började men jag kände att det var skönt att hinna fixa lite eftersom jag sen skulle sitta ner i väldigt många timmar.

Som vanligt när jag och Zara ska göra något tillsammans satt vi och bara pratade i en timme först, haha vi har alltid så mycket att prata om så det tar en evighet innan vi kommer igång för vi tänker inte på att vi ska blanda färg och sånt innan vi börjar prata. Vi började med att bleka utväxten och lät den sedan värka ett bra tag innan vi masserade ut blekningen på längderna. I blekningen hade vi i en sak som heter smartbond, blekningen sliter väldigt mycket på håret så smartbonden kan man blanda i för att skydda kvalitén på håret så mycket som möjligt.

När det hade gått så lång tid att blekningen slutat verka sköljde vi ur den, la en inpackning som man ska lägga efter man har använt sig av smartbond innan vi nyanserade håret och sen tvättade det som vanligt med schampo x2, balsam och inpackning från shu uemura. Sist tog vi en fusio dose kur som är som en inpckning fast den verkligen går in i stråt.

Vi klippte bara till håret lite för att få bort det värsta innan vi satte in 40cm löshår från hairtalk med stopptejp. Jag har färgen 613 på mitt hår som vi doppade i silver.

Jag är SUPERNÖJD och har nog aldrig älskat mitt hår såhär mycket !!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Så fint😻
nouw.com/byalma