Mycket att göra

Hej älsklingar!

Idag har jag som vanligt jobbat 09-18. Var väldigt trött i morse när jag vaknade, värre en vänligt haha somnade till och med halvt sittande. När jag hade slutat mötte jag direkt upp mamma och mormor så gick vi och åt middag tillsammans, vi valde en restaurang här i stan som heter Astas. Jag åt en pizza vilket var riktigt gott men jag har ätit sååå onyttigt dom senaste dagarna tror det beror på att jag har haft mycket att göra så det lätt blir att man tar något som går snabbt att göra eller hämta. Det lär ju inte bli bättre dom kommande dagarna heller tyvärr... Självklart kan jag göra någonting åt det men har lixom inte orken att lägga någon energi på det.

Nu har jag varit hemma i kanske 2 timmar och har då plockat och färgat brynen, skrubbat ansiktet, lagt en ansiktsmask, satt lite grejer på laddning till resan och sen har jag även gjort mina naglar, nu är det bara att jag ska måla dom men kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ta, vill ta rosa men jag har ALLTID det så känns ganska tråkigt.

Jag ska nu bära ut lite saker i förrådet, testa kläder, duscha, fixa i min kalender för jag måste försöka få in allt i telefonen för det är ganska krångligt att alltid släpa på en kalender och sen ska jag även beställa lite saker till ett framtida samarbete.

Hoppas ni haft en bra torsdag <333

Bild från semestern då jag inte har någon bra nytagen

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

IdaTofsmes
IdaTofsmes,
Vilken underbar bild!! 😊 <3
nouw.com/idatofsmes