Mycket plugg

Hej älsklingar!

Den här veckan har bestått av väldigt mycket plugg men har ändå varit mycket piggare än vanligt, en helt underbar känsla. Pluggandet känns inte lika tungt nu när jag får läsa på om någonting som jag älskar. Att skriva om historia och liknande ämnen har aldrig varit något som jag tyckt varit speciellt kul men nu när jag får sitta och skriva om hur ett hårstrå är uppbyggt blir jag bara mer och mer taggad på att ta emot kunder och kunna utföra ännu bättre jobb.

Igår var jag i skolan från ca 08 fram till lunch, jag gick igenom en del av mitt gymnasiearbete tillsammans med en av mina lärare frö att se vad jag kunde förbättra och utveckla och sen rullade jag en permanent. Tog under eftermiddagen en sväng förbi Ikea där att köpa hem lite saker till köket. Blev en sen lunch och sen ett träningspass tillsammans med Sofia, det känns i mage och armar idag. Tog den lugnt hemma några timmar efter träningen innan jag åkte hem till Isa för att äta middag och få hjälp med en ekonomigrej till en uppgift, skitsnällt att hon alltid ställer upp!

Idag ringde alarmet först vid 10 och då kunde jag ligga och dra mig i sängen ett bra tag innan jag åt frukost samtidigt som jag sminkade mig och fixade håret lite. Vid 12 tiden åkte jag till pappas jobb för att sitta där och plugga, får mycket mer gjort om jag verkligen kan koncentrera mig 100% och det kan jag alltid göra där.

Kom precis hem och ska nu lägga en ansiktsmask och ta det lugnt framför yt en stund.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Kom ihåg att du kommer bli världens bästa frisör❤️
nouw.com/byalma