Mysig decemberdag

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Jag har verkligen en riktig mysdag idag. Alarmet ringde vid 09;30 imorse då jag hade en tid hos tandläkaren 10;10, annars skulle jag ha sovit mycket längre kan jag lova er. Vi skulle byta bågar och flytta på ett fäste. Ni som har haft tandställning vet hur ont det gör att ta bort fästena och efter idag är det med skräckblandad förtjusning som jag väntar på dagen jag ska få ta ut min räls.

Det tog ett tag där så när jag kom hem blev det en tidig lunch eftersom jag skippade frukosten. Jag kokade bara nytt ris och sen blev det rester från thaimaten jag beställde tidigare i veckan. Jag sminkade mig sen och fixade håret lite enkelt, körde på min standard frisyr samtidigt som jag pratade i telefon med Wilma.

Vid 13 hämtade Isa mig och vi åkte till Gränby här i Uppsala. Hon motiverar mig verkligen till att komma igång med bloggandet igen så vi har åkt hit för att sätta oss på vårt favvofik Starbucks. Vi har suttit här i över en timme nu och bara vid boret bredvid oss har tre olika sällskap hunnit sitta.

Jag sitter och skriver som en galning och Isa läser en bok, en decebereftermiddag at it`s finest.

Planen nu är att vi ska sitta här och mysa ett tag till innan det är dags för lite affärer.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så härligt att höra😍
nouw.com/byalma