Mysig gårdag, mat och riktigt ont

Hej älsklingar!

Hade en riktigt mysig gårdag i Stockholm tillsammans med Maya. Tycker det är riktigt kul att allt började med att jag skulle färga hennes hår och nu är vi bra vänner. Jag kom till Stockholm vid 17, Maya hade redan varit tvungen att vänta på mig i över 20 min då det var krångel med tågen så jag var tvungen att lyckas förstå mig på pendeln. Tycker det där är riktigt svårt men har på senaste tiden börjat åka till huvudstaden oftare så börjar nog få en liten förståelse för hur det fungerar.

Då vi båda bloggar (ni kan klicka er in på hennes blogg här: https://mayapersson.me/ ) så var det första vi gjorde när vi träffades att sätta oss på ett fika och jobba lite. Maya gjorde om sin bloggs utseende medans jag jobbade med bilder. efter 1 timmes jobbande började vi röra oss för att hitta ett matställe. Slutade på ett riktigt härligt fik där vi båda beställde en haloumisallad.

Kom hem vid 23 igår och då hade jag gått i mina klackskor i över 13 timmar vilket resulterade i 6 skavsår haha har riktigt ont idag!

Nu ska jag packa lite så hörs vi senare <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Maya ,
❤️❤️❤️
mayapersson.me