Mysig kväll & förberedelser inför intervju

Hej älsklingar!

Igår hade jag en ledig dag. Känns egentligen lite fel att kalla den ledig då jag hade en dag och fixade håret på folk jag känner så gjorde en färgning och fyra klippningar här hemma MEN jag åkte iaf inte till jobbet igår. Efter en hel dag hemma var jag sjukt uttråkad (haha jag var så uttråkad under dagen att jag testa mig på TikTok) så efter middagen bestämde jag och en vän som bor i Västerås att vi skulle kolla förbi på musikhjälpen som i år är i Västerås.

Det var snökaos så resan dit tog dubbelt så lång tid som vanligt och jag hade ingen lust att stå ute i den kylan så vi åkte till mataffären, köpte oboy och snacks och startade sen en serie hos honom. Vi tittade på serien parterapi som finns på Dplay, rekommenderar!

Jag åkte hem ganska sent och tänkte då att jag skulle ha tur att slippa all trafik men självklart hamnade jag bakom plogbilen så fick ligga i 40 på motorvägen hela vägen hem!

Idag har jag jobbat 12-20 och har bara haft massa klippningar hela dagen, kul att få prata med så många människor på en dag!

När jag hade slutat åt jag middag med mamma och tittade sen igenom nyheterna i mitt prenumerationsflöde på Youtube. Nu sitter jag i sängen och äter chips (kommer få stress av alla smulor snart) och ska svara på mejl med massa frågor till en intervju.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan

Bilder på mig och en färgning från förra veckan

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så mysigt med en "spa" dag för bara dig själv❤️
nouw.com/byalma