Mysig Söndag

Hej älsklingar!

Idag är det bara en lugn och mysig söndag. På morgonen låg vi med täcket i soffan och kollade på svampbob. Haha det känns som att jag aldrig kommer bli för gammal för den serien även fast jag borde ha blivit det för väldigt länge sedan.

Efter några avsnitt där Oliver suttit med mobilen konstant och jag halvsovit genom alla avsnitt bestämde vi oss för att iallafall fixa oss lite och sen gå ner till ett fik som ligger längst ner på gatan där vi bor. Jag var där och åt med mormor för bara någon vecka sedan, caféet heter café Magnifik. Tycker dom gör dom godaste toastmackorna så kommer bli många luncher där under sommaren.

Nu sitter vi bara hemma och myser innan vi ska till mamma och grilla ikväll, mums!

Funderar på om jag ska göra en kort vlogg bara ikväll när jag myser hemma, är sugen på att vlogga men kommer ha svårt att göra det den här veckan så får se hur det blir :)

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

juliabjorkdahl
juliabjorkdahl,
det där såg ju bara för gott ut <33
nouw.com/juliabjorkdahl
emmahagen
emmahagen,
Det är jättegott, verkligen en ny favoritnouw.com/emmahagen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Kvalitetstid

Hej älsklingar!

Tog en paus från bloggandet igår, ärligt så missade ni inte speciellt mycket. Det mest spännande som hände igår var att jag och Oliver åkte till affären för att köpa pyttipanna.

Händer inte så mycket nu eftersom Oliver går i skolan till 16 varje dag haha har vart mobbning över att han inte har några lov!

Idag har jag spenderat tid med hans mamma och känns som att vi lärt känna varandra mycket bättre idag än vad vi någonsin har gjort :)

Vi fikade och gick lite på stan. Nu är det middag som väntar, kött och potatisgratäng som väntar nu när jag fått vara med och bestämma maten

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Ny YouTube video

Nu finns det en ny video uppe på min YouTube kanal. Den här gånger är det en vlogg som ligger uppe där jag först filmar en måndag i skolan och sen får ni följa med till salongen där jag färgar håret. YouTube: Emma hagen

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00