Myslunch

Känner att det är mycket bilder på mat nu ett tag men det är väll också nice? Eller?

Blev inte så mycket uppdatering igår, beror på att jag knappt var hemma. Åt brunch med Isa igår vilket jag bloggade om så fort jag kom hem igen men sen hann jag bara gör mig iordning lite snabbt innan vi drog till Rasmus och var där ett x antal timmar.

Idag har jag och mamsen ätit lunch tillsammans på ett ställe som heter Astas och det var så sjukt gott. Nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Tänkte visa mamma Edvard Bloms låt haha hon kan dö av skratt

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dag 5

Dag 5- Det använder jag till bloggis

Det här inlägget skulle egentligen kommit upp igår men som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag verkligen inte hunnit skriva. Men här har vi i alla fall det jag använder när jag bloggar.

Först har jag mitt stativ som jag använder HELA TIDEN för vem skulle orka ta så mycket outfitbilder som jag lägger ut här? Ingen!

Sen har jag ju självklart min dator som jag skriver alla inlägg på och ett block där jag skriver alla ideer till inlägg och planerar vilka inlägg som ska komma ut under kommande vecka.

Sen har jag USB-minnen där jag hara alla mina bilder så att inte datorn ska bli seg pga att jag har för mycket saker.

När jag tar bilder hemma tar jag dom alltid med min stora kamera men eftersom den är så krånglig att bara slänga ner i väskan när man ska nån stans så har jag även skaffat en gopro, jag tycker den är supersmidig för den är verkligen liten så man får plats med den vart som hellst.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer