Något för alla

(I samarbete med Pixers)

Hej älsklingar!

Ni som följer min blogg dagligen vet att jag väldigt ofta vill göra om hemma i mitt rum, vissa dagar vill jag att det ska vara tomt på saker, andra vill jag ha massor med småsaker framme, ibland ska allt vara i svart och vitt och andra dagar vill jag ha så mycket rosa som möjligt. Ja ni hör ju. Det är därför en ära för mig att få samarbeta med Pixers.

Dom har allt från posters till tapeter. Något som jag fastnade lite extra för var en sak som heter självhäftande tapeter. Det är lätt för en person som inte har någon erfarenhet av att tapetsera att sätta upp och om någonting skulle gå fel är det superlätt att lossa tapeten och sätta om. Med andra ord kan du få snyggare hemma till ett bättre pris än förut.

Deras stora utbud gör det självklart svårt att välja men jag kan lova att ni blir nöjda för det hade jag blivit vad jag en fått hem från dom. Ett till + är att dom har 365 dagars öppet köp så skulle du få hem ditt paket och komma på att den där andra tapeten du valde mellan var mycket snyggare så kan du ångra dig.

Nu tycker jag att du ska klicka dig in till Pixers och leta upp just din favorit <3

(Bilder lånade från Pixers hemsida)

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Bra tips😍
nouw.com/byalma