När inte Oliver finns

Kan ganska direkt erkänna att bilderna i detta inlägg super och sorry för det, dom är tagna med min mobil vilket det inte är många av mina bilder som hamnar här på bloggen som är. En positiv grej om ni frågar mej men inläggen känns direkt mycket sämre när bilden inte är på topp.
En lugn dag idag, fick skjuts till skolan och började 08;45, där har vi lärt oss klippa skägg och sen på eftermiddagen körde vi kahoot om färg. En rolig men lärorik skoldag.
Vi fick sluta redan 13;30, hur Nice?!
Fick även skjuts hem så va hemma redan 14;00. Tanken var att jag skulle kolla lite youtube i sängen men gick väll inte helt och hållet som planerat, det slutade med att mamma ringde och väckte mig 16;30, att jag sover på dagen är nu för tiden verkligen bevis på att jag är sjuk.
Att skriver nu för tiden är för när jag led av min depression så blev man mer förvånad om jag inte sov någon timme på eftermiddagen, spelade ingen roll vart jag var eller vad jag gjorde för ibland hände det tillochmed att jag somnade sittandes...
Efter det har jag iaf ätit middag och redigerat en vlogg så känner ändå att jag fått en del gjort idag.

Men hur mysig ser inte den här nallen ut att vara? Insåg för någon dag sen att jag hade den låg i garderoben så nu ligger den istället bredvid mig i sängen istället för i garderoben och skräpar. Måste erkänna att den är superbra när Oliver inte finns här och kan kramas med mig.
Dom är Oliver lite mysigare än en nalle men han pratar även mycket mer haha

Nu ska jag starta en serie
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer