Nedräkning

Hej älsklingar!

Blev ingen uppdatering här igår. Kände mig ganska stressad hela dagen, eller egentligen i onsdags också för den delen och just nu funkar jag inte över huvud taget med stress, min kropp gör ont och jag kan inte tänka klart så jag stängde bara av helt enkelt.

Dagen började i Västerås halv 9 med en genomgång av dagen och sen kundpass. Att säga att dagen började där känns egentligen lite fel då dagen egentligen började mer än en timme tidigare hemma där jag skulle göra mig i ordning, packa väskor, få med mig allt jag behövde och en ta bilen till Västerås. En stressig morgon som vanligt så att säga.

Jag la i en bottenfärg på en supermysig kund men sen tog Linnea över och klippte henne då min ork började ta slut. Vi har satt upp en nedräkning till studenten på kylskåpet vi har i skolan och igår började vi måla allt möjligt på den för att få den att se lite roligare ut.

Jag var kvar i skolan ca 3 h innan jag kände att jag inte orkade längre. Satte mig då i bilen, tog driven på donken, laddade ner några avsnitt av en podd, började ringa till typ alla jag känner för att ha någon typ av sällskap och började sen köra mot Oliver. Jag har ÄNTLIGEN lärt mig hur farthåller fungerar på bilen vilket för mig var helt fantastiskt. Jag tog det då lugnare i trafiken och det var inte lika påfrestande för orken att köra en så lång sträcka.

Jag kom fram innan O hade slutat så passade på att vila en timme innan han kom hem. Vi tog ett bad och bara pratade innan vi beställde mat och kollade på film hela kvällen, ett riktigt mysigt avslut på en torsdag <3

I onsdags kväll åt vi middag hemma hos mormor, jag, mamma och mormor. Det blev skaldjur och jag blev verkligen supermätt! Efter det gick jag till Coop för jag skulle hämta ut ett paket men när jag kom dit jobbade Zara, tänkte stanna i några minuter för att prata med henne med det slutade med att jag var kvar i 2 timmar!!! När jag kom hem vid 22 blev det lite plugg, en ansiktsmask och sen började jag packa. Det tog inte så lång tid som jag trodde att det skulle göra och jag låg i sängen innan 23;30.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer