Nervös och en bra dag

Hej älsklingar!

Redan onsdag idag! Wow vad den här veckan har gått fort! När alarmet ringde idag ville jag bara dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen, alarmet ringde halv 8 och jag är van med att gå upp vid 9-10.

Var riktigt bitter och seg när jag gick upp men när jag sminkade mig och insåg vad den här dagen har att erbjuda vände humöret väldigt snabbt och när jag kom till salongen var jag gladare än någonsin.

Dagen började med frukost på salongen samtidigt som vi fick en genomgång på nya produkter som ska komma närmare sommaren.

Efter frukosten gick vi tillbaka till lilla salongen där jag spenderat några timmar med att städa hyllor, vi har haft en målare där både igår och i måndags så nu var det ganska dammigt. Kom hem vid 13 tiden, åt lunch och sen har jag städat lite då jag stökar ner på mitt rum direkt efter jag städat det. Så dålig vana av mig att bara släppa grejerna där jag står när jag är hemma istället för att ställa in det där glaset i diskmaskinen eller hänga upp den där tröjan när jag ändå står och håller den i handen men istället slängar jag bara kläderna på en stol tills det blir en stor hög.

Under eftermiddagen har jag även hunnit med ett samtal med Ida, på tisdag ska dom komma från Göteborg och följa med mig under dagen. Är verkligen nervös över att ha med några som filmar allt jag gör under en dag men det kommer verkligen att bli spännande

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Jag håller med, veckan har gått jättefort❤️
nouw.com/byalma