New in

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Förra veckan åkte jag till Stockholm för att träffa en killkompis och då passade jag på att köpa en ny vinterjacka. Vad tycker ni?

Länk till jackan = https://www.pullandbear.com/se/dam/kl%C3%A4der/kappor-och-sportjackor/jackor/vadderad-jacka-med-h%C3%B6g-krage-c1030004005p500929356.html

Personligen tycker jag att den är skitsnygg men vet inte om det ser ut som att den kommer från barnavdelningen. Köpte storlek S och den sitter perfa på mig.

Köpte även den här kjolen förra veckan och kan inte bestämma mig om den är supersnygg på eller om jag ser lite tantig ut...? Tror det kommer bli att jag lämnar tillbaka den tyvärr. Hittar inte kjolen på hemsidan men den är från h&m och det finns matchande kavaj till om man skulle vilja ha det.

Igår var jag på akupunktur igen och den här gången fick jag nålar även i öronen, haha kändes riktigt konstigt. Jag blir alltid avslappnad efter jag avrit på det men igår gjorde det jätteont i ryggen när dom satte i nålarna och även vred på dom. Inget som kändes sen efter men tycker det är konstigt att det onda kom först tredje gången. Doktorn sa iaf att det inte var något konstigt med det.

Idag gick jag upp vid 07, var riktigt trött då jag i vanliga fall brukar gå upp vid 10 men tur som jag hade lyckades jag somna i hyfsad tid igår. Anledningen till att jag gick upp så tidigt var för att jag hade en tid hos tandläkaren 07;40, valde därför att börja praktiken 08 så att jag fick sluta vid 11. Vet inte om jag har sagt det här på bloggen men jag får bara vara på praktiken tre timmar om dagen nu en tid framöver tills jag böjar må bättre.

Bakade en banankaka till salongen när jag hade kommit hem och dom sa att den var supergod.

Receptet jag använde= https://www.arla.se/recept/banankaka/

Sen blev det vila i ca en timme innan jag mötte upp mormor och vi åt en sen lunch tillsammans. Ska bara vara hemma och ta det lugnt kväll och förhoppningsvis somna tidigt idag också.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer