Ni måste kolla

Hej älsklingar!

Wow vad ni gillade mitt förra inlägg (Ska bli kul och spännande). Ett annat inlägg som ni ÄLSKADE att läsa var = Du ska inte följa med mig hem. Nog om det, ni vet redan att jag tycker ni är grymma. När jag vaknade i morse var febern helt borta, nu är det bara rösten som sviker liiite.

Va på skolan i Västerås på förmiddagen och var på en kurs där vi fick lära oss om struktur och designritningar vilket jag verkligen behövde men nu efter känns det som att det kommer vara hur lätt som helst att fixa själv.

När vi var klara åkte jag hem till Enköping igen då jag hade en kund inbokad på salongen. Blev sen hem och ta det lugnt en stund och även äta lite innan jag åkte hem till en vän där jag spenderade kvällen.

Jag och några vänner ska köra julklappsleken om några dagar och jag har nu slagit in paketen. Tycker dom är så fina, dock gillar ju jag allt som glittrar haha!

Har spenderat mycket mer tid framför yt dom senaste dagarna än vad jag vanligtvis gör. Klickade mig in på rmms kanal, brukar aldrig kolla på dom men fastnade för dessa två videos som jag tycker att ni ska kika på!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer