#Nouwseptemberchallenge

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er! Klockan börjar närma sig 15 och här hemma ligger vi fortfarande kvar i sängen och kollar på YouTube. Jag har en ledig helg och är idag väldigt trött men ska snart ta tag i dagen. Imorgon börjar våra vanliga arbetstider igen och jag kommer börja jobba till 20 istället för 18-19 igen. Känns lite skönt att komma tillbaka till normala arbetstider igen för då känns det som vi är ett steg närmare att komma ifrån Corona helt.

Men nu till lite roligare grejer än jobbprat! Nouw har nu anordnat en bloggtävling som heter #nouwseptemberchallenge där man ska sätta upp personliga bloggmål som man under hela september har på sig att försöka uppnå. Om du skulle vilja vara med i tävlingen kan u läsa om den här http://nouw.com/nouwseptemberchallenge.

För mig har hösten och vintern under många år betytt tråkiga och mörka årstider som för med sig dåligt mående. Jag tänker att denna hösten ska bli rolig, positiv och mysig, för mig står hösten runt hörnet nu och jag vill ha en mysig höst med bakning, filmkvällar, höstpyssel och massa små äventyr för att få ett bra mående och så mycket skratt som möjligt under den mörka årstiden som börjar komma.


Bilder tagna från pinterest

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer