Nu börjar de

Bloggar just nu från min mobil men de är bara för att jag vart för lat för att ta upp datorn och börja krångla med wifit på datorn också.
Vi har iallafall precis satt oss på tåget mot Göteborg. Det är planerat att vi ska va framme ca 14 men det va ett spårfel närmare Göteborg så får se om det påverkar hos, hoppad verkligen att det inte gör det men vi får väll se hur det blir. Nu har jag tänk sätta på en film och bara ta det lugnt i någon timme för fick superdåligt med sömn inatt pga halsen
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Äckliga feminist

Är det någon här som följer mina snapchat-story? Annars är det absolut någonting som ni borde göra, heter haagen00 där.

På sommarjobbet jag har är det mestadels män som jobbar och idag kom en flygel som vi har väntat på ett bra tag nu. När jag kommer ut från toaletten ser jag att det är 2 stycken som håller på och ställer flygeln på plats och att det sen är 3 stycken som bara står och kollar på. Min första tanke när jag såg de här va "wow! Det borde va fler än jag som får se hur ironiskt det här ser ut" så jag la ut det på snapchat. Väldigt dumt gjort av mig med tanke på hur många som inte kunde förstå att det var ett skämt och då börja hacka på mig. Om man nu stör sig så mycket på vad jag lägger ut varför väljer man då att ha mig på sociala medier? Förstår verkligen inte varför.

Har den här eftermiddagen suttit och diskuterat med i alla fall 20 stycken om vad feminism faktiskt är. Va en kille som svarade " spelar ingen roll hur många kvinnor ni är i alla fall för dumma för att klara av det" på första storyn jag la ut. Och när jag då svarade med att förklara för honom att de va tråkigt att han tyckte så fick jag till svar att jag var en äcklig feminist. Det är inte äckligt att vara feminist, det ända som är äckligt är att det ordet behöver finnas för att folk inte tycker vi är lika värda.

Men efter att jag nu i någon timme suttit och förklarat för folk att feminism inte alls är överdrivet ska jag kolla lite på the100 samtidigt som jag skriver massa inlägg, har sååå många ideer.

Tack för allt stöd, FEMINISTER ÄGER

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Att uppskatta lite extra

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår super, jag börjar känna mig mycket piggare. Har inte alls lika ont i halsen men är fortfarande hyfsat trött i kroppen eftersom jag tar ganska mycket medicin. Dagen har mest gått åt till att vila och försöka få tillbaka matlusten. Hatar verkligen att vara sjuk så att man inte har någon matlust alls speciellt eftersom jag har ganska lätt att börja må illa om jag inte får i mig tillräckligt.

Några av mammas vänner kom över på middag ikväll och en av hennes vänner har en liten dotter som nu får lära sig hur viktigt det är att uppskatta saker. Så när vi satt vid middagsbordet kom hon och hennes mamma med förslaget att alla skulle få säga något dom hade uppskattat med dagen och när vi väl kom till henne sa hon "jag uppskattar att jag har fått kommit hit idag och träffat er". Hur söt är hon inte?!?! Är ju nästan så man blir tårögd

Dom åkte hem för en stund sen och nu när jag känner mig lite piggare ska jag försöka ta lite bilder till bloggen. Har redan tagit några men vet några fler som jag skulle vela ta

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00