Ny bil

Hej älsklingar!

Har precis kommit hem från en kväll som tillbringats med Linnea och Linnea. AAHHH tycker det är så krångligt när dom heter samma sak!!! Förut reagerade båda när jag sa Linnea (uppenbarligen...) men nu är det inegn som lyssnar istället för båda tror att jag pratar med den andra haha. Vi badade vilket var supermysigt, dock blev det inte så länge men det gjorde inget för mig. Jag hade egentligen planerat en hel kväll hemma.

För några dagar sedan fick vi hem våran nya bil. Tyckte förut att bilar som denna var riktigt fula men gillar verkligen våran. Man åker skönt och det är automat, kan inte bli bättre!

Sitter nu och äter middag för andra gången ikväll och funderar på ett framtida samarbete som jag är riktigt taggad på. Tänkte skriva att jag har en period där jag är hungrig nästan hela tiden men tror att det alltid är så. Planen nu är att mysa ner mig framför youtube med en ansiktsmask och sen komma i säng ganska tidigt ikväll. Tror jag ska ta bussen till skolan imorgon vilket jag inte har gjort sen vi började efter sommaren och då blir det MYCKET tidigare än vad det blir om man tar bilen...

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Så snygg😻
nouw.com/byalma