Ny färg på håret & äckliga videos

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er, med mig är allt super!

Ville verkligen uppdatera er igår men har haft fullt upp från igår morse tills nu så får komma en uppdatering nu om både idag och gårdagen.

Igår var det jobb som gällde från 09-18, jag skulle egentligen ha haft en körlektion också men det blev något strul och jag fick förhinder så fick boka av den i sista sekunden. När jag slutade för dagen var vi några stycken som stannade kvar på jobbet och fixade håret på varandra, jag var en av dom som hade turen att få en snygg ny färg i håret. Sen ca en vecka efter att vi kommit hem från Kreta har jag inte alls gillat mitt hår, jag har tyckt att det sett lite gult ut och samtidigt lite dassigt, tvekar inte en sekund på att det har kommit av allt saltvatten och sen den starka solen som varit både här och på Kreta. Men nu hade jag turen att få en färg som jag verkligen trivs med. Vi blekte bort utväxten och sen avfärgade vi längderna innan vi nyanserade håret i en ganska neutral färg, supernöjd! Det bästa är att det på måndag kommer hända ännu roligare saker med mitt hår men vad det är får ni veta då!

När vi var klara gick jag och en till tjej från jobbet hem till mig och åt en kebab innan vi åkte ut och badade, riktigt mysigt med ett nattdopp.

Idag jobbade jag samma tider, har haft kunder nästan hela dagen vilket kändes ovant då jag huvudsakligen bara ska vara i shopen och svara telefonen och hjälpa kunder med produkter. Vid 16 kom Linnea och hennes syrra Lovisa till salongen för att jag skulle få träna till delprovet, det gick väldigt bra idag och jag har snart en helt färdig bild av vad jag vill göra. Sen ska jag bara lyckas genomföra det också haha! När vi var klara gick vi och handlade mat innan det blev ett solsidanmaraton hemma hos mig. Hade superkul, som ni säkert läst i tidigare inlägg så har jag träffat Linnea ganska mycket på senaste tiden men det var första gången jag träffade Lovisa och båda två är så härliga, såna människor som man skrattar konstant tillsammans med!

Vi varierade solsidan med videos på youtube där folk klämmer porer och finnar, tycker vissa videos är riktigt äckliga men jag blir samtidigt avslappnad av att kolla på dom haha!

Dom åkte hem lite efter 22 och då tog jag och mormor en promenad tillsammans, det var mysigt med en promenad men också skönt att göra det såhär sent eftersom det först vid den här tiden börjar bli svalare.

Nu ska jag göra rent ansiktet innan det är dags för sängen då jag jobbar imorgon också.


Före / Efter

Mitt hår ser rosa ut på sista bilden? Hahahha

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

moasimborn
moasimborn,
WOW i looooove !
nouw.com/moasimborn