Ny idé

Hej älsklingar!
Hoppas allt är bra med er.
Jag har nu satt mig i bilen från jobbet. Jag tänkte att jag skulle testa en ny sak så att jag slipper sätta mig och skriva inlägg när jag kommer hem såhär sent från jobbet. Jag har nu satt in mina AirPods i öronen och tänker att jag istället för att skriva ska prata. Jag hoppas att den här idén fungera för då vet jag att det kommer vara mycket enklare för mig att få upp inlägg när jag mår sämre.
Idag har det varit en väldigt lugn dag på jobbet vilket kan vara skönt men mestadels långtråkigt då jag älskar att jobba med kunder.
Första klippningen jag hade va en tjej som efter ett tag sa att hon kände igen mig, jag tänkte såklart att det säkert var en bekant till någon av mina föräldrar men hon hade sett serien och sen pratade vi om det hela klippningen. Jag älskar när ni skriver elr bara pratar med mig om erat mående, det hjälper både er och mig otroligt mycket.
Det är fortfarande fler än man kan tro som hör av sig till mig vilket glädjer mig något enormt.
Idag var jag även på ett möte med min psykolog, vi kollade på hur mina veckor ser ut och vad jag känner att jag saknar.
För ett tag sen började jag äta järntabletter och min ork har verkligen ökat något enormt.
Imorgon är jag ledig hela dagen så jag ska bara ta det lugnt fram tills vid 19 då jag ska träffa Ludde för att testa på yoga, spännande då jag är så orörlig som det bara går att bli.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Vilken grym idé😍
nouw.com/byalma