Ny lägenhet

Hej älsklingar!

Jag uppdaterade er i torsdags sist tror jag? I fredags kom vi igång med uf företagen i skolan, jag och min kompis Rod ska starta ett företag tillsammans och jag tycker personligen att vi har kommit på en riktigt bra ide. Är dock lite nervös för tror att det här är någonting som folk kommer älska eller hata, nothing in between. Efter uflektionen var det några timmar på praktiken innan jag fick ta helg. På kvällen blev det utgång med några tjejkompisar, sällskapet var helt rätt men tyvärr var det den tråkigaste utgången ever!!!

Igår förtidsröstade jag, lunchade med en tjejkompis och sen har jag burit kartonger hela dagen. Har inte sagt något om det men jag ska flytta ihop med mami igen. Eller jag har flyttat ihop med mami igen, sov första natten i nya lägenheten inatt och jag sov verkligen som en prinsessa! Lägenheten är bara ett kvarter bort från mormor så jag packade två kartoner åt gången och sen gick jag över med dom till nya lägenheten haha. Det är fortfarande ett flyttkaos på mitt rum men jag lovar att bilder kommer när jag börjar få lite ordning på allt.

Igår kväll hängde jag med några tjejkompisar och hade riktigt roligt. Planerna för idag är att fortsätta packa upp, göra nya klor, förmodligen gå på hockey och sen kommer Oliver hit i eftermiddag.

Hoppas ni har haft en bra helg <3

(Försök hitta nån bloggare som lägger upp bilder med sämre kvalle)

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer