Nyårsafton

Hej älsklingar!

Just nu sitter jag i sängen och kollar på YOU, den där Netflix-serien som alla pratar om. Jag startade precis första avsnittet så hoppas jag kommer tycka om den.

Igår jobbade jag 10-15 och när jag kom tillbaka till stan plockade jag upp Wilma hos henne innan vi åkte till mig. Vi åt thaimat vi hade kvar från dagen innan och kollade en film. Dagen innan möttes jag, Wilma, Isa och Sofia på Sofias jobb för att fixa mitt hår och äta middag tillsammans. Något jag sagt förut men inte kan säga för ofta, jag är så sjukt jävla tacksam över mina vänner.

Efter filmen började vi göra oss iordning för kvällen. Vi sminkade oss, lockade håret och tog ett glas innan det var dags att åka. Vi firade nyår med vänner, åt middag, hade det trevligt och vid 00 försökte vi släppa upp rislyktor och skålade in det nya året.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Gott nytt år!!
nouw.com/emmamehrali
ByAlma
ByAlma,
Så fina! Älskar klänningen😍
nouw.com/byalma
emmahagen
emmahagen,
Tack! Det är n byxdress så den är superskön också, länk - https://bikbok.com/sv/p/jumpsuits/melissa-jumpsuit/7243581_F592?gclid=Cj0KCQiAr8bwBRD4ARIsAHa4YyK_ZkHrxrY-AMrGanwxlbYw5Z-0yxSX4HJstmrvKQz9QY7nW5AP8_UaAqQHEALw_wcB
nouw.com/emmahagen