Ny

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår bra! Jag är extremt trött just nu men annars mår jag bra! Har till och med sluppit den här typiska höst/vinter-sjukan som typ alla drabbas av, man kan ju tycka att den ska komma snart med tanke på hur mycket människor jag träffar varje dag men mitt immunförsvar kanske bara har börjat bli sjukt bra sen jag kom ut i det riktiga arbetslivet.

Förvånar mig inte om jag ligger sjuk om en vecka nu bara för att jag har skrivit sådär...

För min del har det varit jobb hela helgen så har tagit det ganska lugnt. I fredags jobbade jag 11-19. Hade tagit fel på när jag började så va där innan 10, såå segt! Var trött efter den dagen så jag åkte hem och spenderade hela kvällen i sängen framför serier tills jag lyckades somna.

Tänkte göra en ny kategori som heter Emma recenserar där jag kan ha med allt från snacks jag testar till filmer jag sett, hur låter det? Vi börjar självklart nu direkt här nere.

Igår jobbade jag 10-18. Direkt när jag slutade åkte jag hem, bytte om och hämtade sen Ronja hos henne för att vi sen skulle börja röra oss mot Stockholm där vi mötte Robin för att gå på bio. Vi såg skräckfilmen countdown . Ronja och Robin tyckte den var läskig och det verkade som resten av biosalongen också tyckte det. Jag blev tyvärr inte rädd en ända gång för filmen kändes ganska kopierad av andra skräckfilmer och var väldigt förutsägbar men riktigt bra filmad så helt klart värd att se även om det inte var den läskigaste.

Idag var också en arbetsdag och när den tog slut åkte jag hem och sov haha var så sjukt trött idag när jag åkte från jobbet. Nu har Wilma precis kommit hit och vi ska snart äta middag innan det är dags att sova. Vi har börjat sova ihop typ 3 nätter i veckan, hur mysigt?

Random på mig och Isa från pyjamaspartyt

Jag och Wilma senast vi sov hos henne / Jag (no shit)

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer