Nytt jobbBläddra ner för att komma till inlägget

Jag vill bara dela med mig av det här grymma erbjudandet till er

Hur härligt?

Länk för att komm direkt till erbjudandet:

https://click.interlaced.in/19/3430?u=https%3A//www.svensktkosttillskott.se/celsius%3Fda%3D14-51

Hej älsklingar!

Två jobbdagar är nu slut och jag måste säga att att det har varit två ganska jobbiga dagar. Inte för att jag har stressat mycket utan för att jag varit väldigt trött i kroppen så det har varit ganska tungt att gå hela dagarna.

Jag slutade idag 16;30 och har haft en lugn kväll hemma tillsammans med Oliver. Vi åt en tidig middag som vi lagade direkt när han kom hem från jobbet innan vi spenderade en stund framför en varsin dator.

Igår kväll tog vi en promenad hem till mormor för att hämta hem en resväska till O och under kvällen har vi hämtat upp en resväska från källaren till mig och jag har även börjat packa lite.

Resten kommer packas imorgon då jag inte kommer ha någon tid till att packa på torsdag. Imorgon slutar jag jobba vid 16 och eftersom serien släpps imorgon har jag blivit förvarnad av dom som har hand om allt att det kan bli lite att fixa runt den, superkul!

På torsdag slutar jag jobba 15;30 och då ska jag direkt till mitt nya jobb för att skriva på papper och sen hem för att laga middag då jag har bjudit hit familjen.

Åhh har några riktigt mysiga och roliga dagar framför mig !!!

Innehåller annonslänkar

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer