Nytt jobb

Hej älsklingar!

Hoppas allt är superbra med er!

I torsdags va jag på nya jobbet, jajamensan denna tjej har skaffat ett jobb. Från början var det bara ett sommarjobb men om jag känner att jag vill och orkar får jag börja jobba redan nu om jag vill och det låter inte heller omöjligt att jag får stanna efter sommaren om jag nu skulle vilja det. Jag kommer tyvärr inte att jobba som frisör under sommaren för det känns som att jag förstör yrket för mig själv om jag kör igång med det innan jag är helt frisk.

Igår hade jag verkligen sovmorgon och alarmet ringde vid 11, superskönt! På eftermiddagen mötte jag Jeanna som skulle tatuera sig och självklart följde jag med. Vi mötte sen upp Sofia vid 18 tiden för att fixa mitt hår. vi blekte utväxten, nyanserade håret och satte om mitt löshår. Vi fixade även Sofias utväxt och satte i lite löshår på henne, Jeanna ville inte göra något med sitt hår. Vi höll på fram till ca 23 (!!!) och sen hämtade Linnea mig och vi hängde ett tag.

Nu är klockan 13 och jag ligger fortfarande kvar i sängen och planerar att göra det en stund till och ikväll ska jag förmodligen träffa Zara ett tag.

Har ni lyssnat på hov1 nya album? Här har ni min favoritlåt från albumet

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så himla fin du är och grattis till nya jobbet!
nouw.com/hannaemmy
ByAlma
ByAlma,
Grattis finis❤️
nouw.com/byalma