Ökade praktiktimmar

Hej älsklingar!

I söndags var ju jag och Oliver i Uppsala för att köpa julklappar. När vi var där sprang jag in i en affär för att jag skulle köpa en julklapp till honom men självklart va den då slutsåld, jag tänkte att jag bara kunde beställa den men idag när jag skulle göra det såg jag att den var slutsåld på hemsidan också. Så jag började då kika runt och såg att det fanns fyra stycken kvar i Västerås så jag slängde mig in i bilen och åkte dit.

Gick runt i lite fler affärer när jag väl var där och hittade en till julklapp till O och även en till pappa, småsaker bara.

Akupunkturen idag gick hur bra som helst och det gjorde även mötet hos psykologen. Vi har nu gått upp i praktiktimmar. Hennes förslag var att vi skulle öka en timme varje dag men jag sa att jag istället ville öka två timmar måndag, tisdag och onsdag och låta torsdagar och fredagar vara som dom är just nu så att jag kan komma tillbaka heltid på salongen så snart som möjligt men samtidigt vill ha tid att återhämta mig.

Min herrmodell till delprovet kom in och klippte sig idag och det kändes superbra, skönt så att jag kunde bli lite lugnare inför delprovet. Hade en färgkund efter vilket även det gick super.

Hoppas ni har haft en bra måndag <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så kul! Jättefint foto och vilken fin byxdress <3
nouw.com/byalma
emmahagen
emmahagen,
Emma Engström,
Skönt att det gick bra med allt igår, och ta hand om dig! <3
nouw.com/emmaengstrom