Oliver, det här är till dig

Jag är lycklig över många saker, att jag har er som kollar alla videos och läser alla inlägg jag publicerar, att det är personer som säger att jag är deras förebild, att jag går en utbildning som jag älskar, att jag har en familj som älskar mig och massvis med andra saker men mest av allt är jag lycklig för att jag har träffat dig.

Jag har träffat killen som varje dag gör mig lycklig, alltid visar hur mycket jag betyder för honom, killen som fortfarande ger mig fjärilar i magen efter att vi snart känt varandra i två år, han som får mig att le hur arg jag än är.

Med andra ord har jag träffat killen i mina drömmar.

När jag inte hade något hopp kvar alls kom han in i mitt liv som en sol och fick mej att må bra och faktiskt uppskatta livet igen. Inte bara det, han har fått mig att våga vilket är det bästa någon har gjort för mig och det är för att han alltid litar och tror på mig.

Kommer aldrig glömma första gången vi pratade i telefon och kommer inte heller glömma vart jag var då, kommer aldrig glömma första orden vi sa till varandra när vi för första gången träffades och jag kommer aldrig glömma första gången du sa att du älskar mig.

Jag har turen att inte bara få vara tillsammans med personen jag älskar mest i hela världen utan också få vara tillsammans med personen som är min bästavän!

Oliver, jag älskar dig <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Min sushioskuld

Hej älsklingar!

Har ätit sushi för första gången idag så man ju typ säga att min sushioskuld är tagen, alla jag har pratat med säger att dom inte älskat det första gången och inte ens andra gången men jag tycker det var ganska gott och kommer absolut vela äta det igen. Dock tycker jag bara om avokadosushi än så länge men det är väll en tränings sak, eller?

Slutade en hel timme tidigare än jag trodde vi skulle gör så just nu sitter jag bara framför YouTube och latar mig men fryser så ska nog lägga mig i badet snart och kolla på min nya serie, mysis!

Känns som kommentarerna på min blogg har minskat nu under en period, ni vet väll att det går att kommentera anonymt?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Bloggat från min mobil

Idag hade vi alarmet stod på 11, fast klockan va så mycket så var jag väldigt trött när det väl var dax att lämna sängen. Blev ingen lång stund i Västerås igår, vi kollade mest runt på marknaden och åt på Subway, jag och O hade tävling vem av oss som faktiskt orkade äta upp en hel 30cm macka, jag förlorade :( !!!
Vi var hemma från Västerås ca 23;30 och då åkte vi hem så att jag kunde börja packa och så tvättade jag även lite kläder som jag idag ville ha med mig.
Idag när vi gick upp packade jag iallafall det sista, tog en snabbdusch och smörjde in mig med brun utan sol innan vi åka till mormor och morfar. Vi skulle va där 12;00, såklart va vi lite sena som dom tidsoptimister vi är heh...
Men hur god såg inte lunchen vi fick ut att vara? Det måste nog vart något av det godaste jag ätit, ska kolla med mormor om hon inte kan skicka över hur hon gjorde till mig för då lovar jag att det ska hamna på Bloggis, dehär är verkligen någonting ALLA måste testa!!!

Efter vi ätit tog vi en promenad i drömparken som det heter
Men nu måste jag ge O lite uppmärksamhet
Puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00