Omw och 1000 tack

Jag sitter just nu pendeltåget från Bålsta som ska ta mig till Stockholm. Känner mig riktigt otränad för det är jag och massa människor som ska springa maraton idag. Alarmet ringde 07;30 haha vilket är tidigare än dom flesta vardagar så jag förbereder mig på en lång dag idag men det ska bli riktigt roligt att göra det här tillsammans med Oliver och tror han kommer gilla det.

Jag kommer vara framme i Stockholm ca en timme innan Oliven och då ska jag springa runt i några affärer för känner att jag förtjänar lite shopping idag.

Men jag måste verkligen tacka er!!! Tack vare er eller ja OSS så är min blogg nu den 23 största i Uppland och jag kan inte tacka er nog. Blir så glad <3333

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Kväll med Loreal

Hej älsklingar!
Klockan är nu 21;26 och jag sitter tillsammans med hela salongen på tåget påväg hem från Stockholm efter en fantastisk kväll.
Vi har vart hos Loreal hela kvällen och fått lära oss massor med nya tekniker, fått inspiration, fått se lite nyheter som koller 2018 och så har vi självklart fått skratta massor tillsammans.
Det är det bästa med min praktikplats, dom lär mig supermycket samtidigt som det inte kan gå en timme utan att jag får skratta, beviset på att man har hamnat på helt rätt ställe.
Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Dyrt vs billigt

På senaste tiden har jag märkt att väldigt många väskor ser ganska lika ut. Celine är ett märke som många vet vad det är, mest känt för sina riktigt dyra men snygga väskor. Men för ett tag sen kom ett annat företag ut med en liknande, Rätta mig om jag har fel nu men tror att det kan ha vart h&m som "råkat" göra en liknande väska.

Så nu har jag suttit och kollat runt lite ett tag och faktiskt hittat några väskor som liknar varandra till utseende men absolut inte i pris. Självklart ska jag även dela med mig av det här för det kanske alltid har drömt om den där väskan som kostar 19 000kr, men varför fortsätta drömma när du faktiskt kan köpa en som nästan ser exakt likadan ut fast för under 1000kr

Till Vänster har vi denna snygga väska från Gucci som man kan se väldigt mycket av på sociala medier just. En sån väska kostar ungefär 5 700kr. Men om du istället väljer väskan till höger som då istället är från Gina Tricot behöver du bara betala 349kr (!!!)

Ber om ursäkt för att bilden till höger är lite suddig men vet inte hur jag ska lösa det. Till vänster har vi den dyrare väskan, denna gång från Michael Kors och den kostar ca 4800 kr medans väskan till höger är från hm och kostar 299kr. Och ärligt, tycker den va mycket snyggare!

Så det var alla för den här gången, valde att bara göra två stycken eftersom jag inte vet om ni gillar inlägg som dessa än men om ni gör det så klicka på gilla så kan jag göra fler såna här inlägg och då behöver det absolut inte vara bara väskor utan det kara vad som helst.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00