Onsdag

Hej älsklingar!

Jag är just nu helt slut och längtar efter sängen. Det har inte varit en stressig dag men har ändå fått ganska mycket saker gjort.

Alarmet ringde vid 10 i morse men jag vaknade vid 09;30, älskar att få vakna av mig själv. Jag gick ut på en promenad ganska direkt, har inte tagit en puls ökande promenad på ganska länge så det var ett skönt sätt att starta dagen på. När jag kom hem blev det en snabbdusch innan jag sminkade mig. Skulle vara på salongen vid 11;30 då min lärare skulle komma och jag, min lärare och min handledare skulle prata om lite olika saker.

Tog ur löshåret när jag ändå var på salongen för jag ska bli av med utväxten och sätta om håret imorgon. Mitt egna hår är under axlarna men det känns ändå jättekort nu när jag har tagit ur löshåret fast det har växt sjukt mycket sen jag började med hairtalk.

Gick efter det hem, åt lunch och vilade någon timme innan jag skulle tillbaka till salongen vid 17 då det skulle komma en kund. Jag blev klar med hennes hår närmare 20 och sitter nu vid mitt sminkbord, äter chips och kollar på yt. Ska ta bort sminket och sen gå och lägga mig då alarmet ringer tidigt imorgon

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vilken underbar bild, längtar också efter sängen nu!! <3
nouw.com/artibus
emmahagen
emmahagen,
ByAlma
ByAlma,
Asså wow, vilken söt bild❤️❤️
nouw.com/byalma