Överraskade Oliver

Hej älsklingar!

Glad alla hjärtans dag! Du är fin och fantastisk även om du firar denna dagen ensam. För mig har alla hjärtans dag aldrig handlat om att ha en partner, utan att visa alla runt omkring mig att jag älskar dom, vänner och familj. Nu har ju jag turen att ha Oliver i mitt liv och självklart har jag visat honom att jag älskar honom.

Jag skrev till honom igår att det var tråkigt att vi inte kunde ses idag men att han skulle ringa direkt när han hade hade kommit hem så vi i alla fall kunde prata i telefon ett tag och planera något vi kunde göra imorgon då han skulle ha kommit till mig.

Han ringde som vi hade bestämt vid 15 tiden och vi pratade på som vanligt och efter en stund sa jag att jag började bli hungrig och då sa han att han också började bli det och då svarade jag "kan du inte sätt på dig jackan och följa med mig och äta för jag står på din uppfart?". Haha han trodde aldrig att jag skulle lyckas planera min vecka så att jag på en torsdag skulle kunna lägga närmare 3 timmar på att åka ner till honom men han hade fel.

Jag kom med röda rosor och sen åkte vi in till Linköping för att ta en fika och sen gå lite i affärer. Vi köpte med oss mat och åt hemma framför en film. Dels för att vi inte hade bokat bord någon stans men också för att jag fick en ny tandställning igår och det gör så ont att jag knappt kan tugga. Rättare sagt går det inte haha jag får skära små små bitar som jag sväljer hela. lever egentligen på snabbmakaroner just nu.

Hoppas ni har haft en mysig torsdag <3

Kollade nyss på denna video och fastnade för den

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

elinodh
elinodh,
Men åh vad mysigt! Det måste han verkligen ha uppskattat, så fint!
nouw.com/elinodh