Planer inför hösten

Tycker ni jag passade i färgen?

Här är två bilder på mig från idag. Är verkligen supernöjd med den nya färgen, vet dock inte vad jag ska säga att det är för färg, brunt? Jag kan helt och hållet hålla med om att det ser brunt ut men det är i så många ljus och lägen som det ser orange ut och ibland till och med rött. Aja jag är supernöjd i alla fall.

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg och invigde hösten och nu tänkte jag även sätta upp lite mål som jag ska ha under den kommande årstiden och även lite saker jag planerar att göra.

1. Jag och Oliver planerar att åka till GrönaLund under höstlovet. Eller ja, när jag har höstlova (haha) Oliver har blivit för stor för att ha sånt nu. Nu när jag skrev klart dom sista orden i förra meningen vet jag inte om det där stolta "haha" är riktat mot mig eller honom längre... Målet här är att jag ska våga gå i alla skräckhusen på hela GrönaLund. Ni får önska mig lycka till med tanke på att jag faktiskt är väääärldens fegis när det kommer till sånt. Egentligen höjs min puls bara när jag tänker på vad som kan finnas inne i dom husen... (En vlogg på det så vi kan skratta tillsammans över hur rädd jag faktiskt är?)

2. Använda halsdukar så mycket som möjligt. Det var först i slutet av förra vintern som jag började förstå hur underbart det är att mysa i en halsduk tidigt på morgonen så i år tänker jag verkligen börja njuta av det så tidigt som möjligt. Har alltid älskat mössor och liknande men sen mina lärare berättade att man tidigare blir tunnhårig om man använder mössa och keps ofta så blir jag nästan lite stressad av den tanken så fort jag tittar åt en mössas håll...

3. Lägga ner mer tid på min YouTube kanal. Jag kan erkänna att jag inte lägger ner lika mycket kärlek på min yt som jag gör på min blogg. Senaste vloggen som kom upp var det en kille från Stockholm som redigerade åt mig, eller ja, ska vi vara helt ärliga så sköter han atm hela min kanal och det låter som att han kan tänka sig att göra det ett tag framöver, så det jag ska lägga all min energi på nu är att få mina videos så bra som det bara går.

4. Äta bättre, jag äter väldigt mycket skräpmat och sen äter jag också väldigt stora mängder med pasta. Jag älskar både grönsaker och frukt så det är någonting jag ska försöka äta mycket mer av nu.

5. Jag ska ta hål i öronen. Jag har sagt det länge och nu har jag snart äntligen samlat allt mod jag behöver för att faktiskt göra det.

6. När jag var mindre åkte jag vääldigt mycket skidor men sen när min depression började visa sig försvann både lusten och orken för det så nu tänker jag att jag ska försöka ta tag i det igen och kanska även lyckas få med O på det.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer