Podd? Ja. Nej.

Men alltså wow klockan är redan 21!? Den här dagen har gått så sjukt fort. Planerade bara skolan men sen blev det mer haha älskar när det blir så.

Hade en kund i skolan och hon var så himla trevlig, vi fick till världens teamwork när min lärare visade någonting nytt för mig, jag gjorde medans min kund satt och sa vad min lärare hade gjort som inte jag gjorde. Älskar kunder som förstår till 100% att man fortfarande är under utbilning även om man börjar se mer och mer säker ut med saxen i handen. När skolan var slut köpte jag den första julklappen och det känns verkligen som ett bra köp.

På väg hem från Västerås skrev Maya att hon ville färga håret och när har det hänt att man säger nej till en färgning? Haha aldrig! Så det blev några extra timmar på praktikplatsen idag men det gör inte mig någonting, speciellt inte när det innebär min hobby (=hår) och en väldigt härlig person (=Maya).

Visst blev hon snygg med lite ljusare hår?

Vi pratade idag om att börja podda, vad skulle ni tycka om det? Jag tycker det låter som en grym ide men vill ju veta om ni skulle lyssna eller inte hihi.

Vi är ganska lika varandra så tror det skulle bli en podd med mycket skratt och humor, vi båda är glada, positiva, för mycket info och ser oss själva och den andra som en liten Barbie haha hur härligt låter inte de?

Podd?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer