Powefulllll

Hej älsklingar!

Har haft några dagar nu som jag känt mig väldigt deppig på men hoppas att det vänder snart och hoppas extra mycket på att ni mår bättre än mig.

Har haft makeup i skolan idag, även om jag valt frisör som så tycker jag det är superkul att få variera lite och sen är det ju alltid bra att kunna lite av det också i alla fall grunderna i makeup. Vi har haft en lektion tidigare så idag var våran sista lektion.

Fick sluta redan 13;30 då vi bara hade lekar på eftermiddagen så jag och mormor åkte till Starbucks och sen för att köpa en klänning till avslutningen. Inte bestämt mig än om jag ska visa er klänningen nu eller om jag ska vänta till avslutningen. Blev så glad idag när jag insåg att jag får sommarlov i slutet på nästa vecka, trodde de va typ 3 veckor kvar i skolan...

Duschade när jag kom hem och har sen dess suttit och kollat film. Kollade på Mean Girl och Sex and the City. Älskar verkligen att kolla på dom filmerna när jag känner mig lite nere för dom får mig alltid att tänka på att det går att rätta till sina misstag och att man kan lyckas med vad som helst.

Nu är det snart time för sängen

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Elnlndgrn
Elnlndgrn,
lät som en ganska skön dag 😊