Premiärkväll på sense och en hotellnatt

Hej älsklingar!
Hoppas allt är bra med er. Jag är lite trött efter denna vecka men annars är allt superbra med mig.
I fredags var det jobb från 10 till 19. Lite segt att jobba så länge en fredag men jag gillar verkligen mitt nya jobb så det stör mig egentligen inte så jättemycket. Känns verkligen skönt att vara tillbaka som frisör igen.

Lite sjukt ändå att jag för bara några månader sen satt och drömde om att mitt mående skulle tillåta mig att orka jobba som frisör på heltid och nu gör jag det.

När jag slutade mötte jag upp Maya som bara jobbar några hundra meter ifrån mig och vi gick sen tillsammans till crystal plaza hotel där vi hade bokat ett rum för natten.
När vi var på hotellet beställde vi mat till rummet som vi åt, vi fixade oss och tog ett glas vin.
Skrattade konstant under denna kväll och det var verkligen härligt.

Den här kvällen var det även nypremiär på sense som hade gjort om allt så vi drog dit ett tag.
Det var ju absolut inte den roligaste nattklubben jag varit på men hade ändå en kul kväll.
Hoppas ni har haft en bra helg <3
Har ni gjort något speciellt?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sökoptimering

Inlägget är i samarbete med Hjalmar & company, en seo byrå

Hej älsklingar!

Har ni hört om Hjalmar & company förut? Annars kan ni tacka mig i slutet av det här inlägget.

Vet ni vad seo (search engine optimisation) är? Ett annat ord är sökoptimering och jag vet att väldigt många bloggare använder sig av det här och som jag har förstått är det även väldigt viktigt för företagare att använda sig av detta för att synas, alla som har en hemsida skulle man också kunna säga. Sökoptimering är något som alla med en hemsida borde använda sig av för att öka sina besökare.

Seo kan vara svårt att förstå sig på då det kan krävas mycket tanke och arbete bakom men som tur är kan man tack vare Hjalmar & company få hjälp med det här.

På deras hemsida finns det 3 olika paket som är i 3 olika storlekar och prisklasser och självklart får du ut olika mycket beroende på vilket paket du väljer.

Hjalmar & company hjälper dig att förstå dig på hur seo fungerar. När du ska söka på något är google ofta ett förstahandsval för en sökning (iaf för mig) , man klickar sig ofta in på någon av dom översta förslagen för att det ska gå så fort som möjligt och man har en känsla av att dom har det man letar efter. Har du precis som jag funderat på hur man gör för att ligga på toppen på så många sökningar som möjligt? Det är ingen slump att dom som ligger högst upp gör det och självklart vill man vara en i toppen. Dom är väldigt tydliga med vad du får ut av (och tjänar på) alla deras 3 olika paket och vill att du ska få hjälp så snabbt som möjligt. Hjalmar & company har svaret, dom får dig att synas!


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

En underbar torsdag

hej älsklingar!

Igår hade jag verkligen en underbar dag. Alarmet ringde 08;30 och jag klev upp ur sängen vid 09, slängde på mig kläder och tog sen en promenad på ca 20 minuter och hämtade bilen. Jag åkte sen hem och sminkade mig innan jag åkte till Västerås för att träffa Rod. Vi hade inte träffats på flera månader (!!!) så igår träffades vi äntligen igen. Vi gick i lite affärer och sen åt vi lunch tillsammans.

Jag åkte sen hem och fixade med Luddes present då hon fyller år idag. När jag senare på kvällen hade ätit middag cyklade jag till Isa. Vi tog ett glas vin och skålade för att jag har klarat delprovet och för att hon ska flytta.

Det blev en riktigt lyckad dag och kväll och idag har jag verkligen sovit ut ordentligt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00