Prioriteringar

Hej älsklingar!

Är allt bra med er? Med mig är allt super. Är lite trött efter veckan som har varit men det är det verkligen värt. Har som tidigare sagt gått upp i tid på praktiken igen och det är fix till julafton. Jag var på praktiken måndag till torsdag, egentligen ska jag vara på skolan på torsdagar men det var egen hårvård så ville prioritera kunderna nu innan jul.

I torsdags kväll hängde jag med Malin, superkul!

Det var sådär långt jag hann skriva igår innan jag fick en känsla av att allt jag skrev bara var opersonligt så stängde ner datorn och hängde några timmar med Elliott istället. Vet inte varför det kändes så men det var bara en känsla jag fick och då kändes det bättre att inte lägga upp något alls istället för att lägga upp ett halvdåligt inlägg som inte känns som jag.

Det blir fler och fler som hör av sig till mig med meddelanden som "hej jag läser din blogg och tycker den är riktigt bra", ofta skriver ni något om er själva också vilket är underbart. Det är självklart JÄTTEKUL att ni gillar det jag skriver men det är också kul att få en bild av vilka personerna som läser är.

I fredags var det julavslutning på skolan men jag valde då istället att stanna hemma och jobba på mitt gymnasiearbete. Jag kände att nu när jag mår som jag mår kan det vara onödigt att utsätta sig själv för den mängden med människor då vi skulle ha varit hela skolan som samlades.

Följde i fredags på dagen med Malin när hon skulle göra fransförlängning. Min telefon fick slut på batteri efter ca halva tiden så satt istället och tittade på hur dom gjorde när dom satte på fransarna och wow vad lugn man blev av det. Det skulle kunna bli nästa trend som tillhör satisfying videos. På kvällen sen hängde jag med några tjejer och vi drog en sväng till Kvicksund, väldigt oklart haha!

Nu när jag äntligen har jullov (tyvärr även mitt sista) har jag tänkt att jag ska prioritera bloggen så om ni har idéer på inlägg hör av er till mig <3


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer