Psykisk ohälsa, sömn & blogga för uppmärksamhet

Hej babes!

Känner att det är dags att bara ta ett riktigt Life update inlägg nu, känner att jag va mycket bättre på att sätta mig ner och skriva såna förut men nu har det mer blivit att jag skriver in mer i mina inlägg där jag berättar om dagen och skriver lite kortfattat om annat efter bara.

Så här kommer en riktig Life update eller ni som är nya läsare kommer nog bara se det som ett inlägg där jag pratar om allt mellan himmel och jord.

Är så svårt att veta vad jag ska skriva för varje gång ag sätter mig och börjar skriva har jag alltid en tanke vad inlägget ska handla om men nu har jag faktiskt igen aning eller jo jag ska uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv men eftersom ni är med mig varje dag känns det ju som att ni har koll på det mesta.

Under större tiden av mitt bloggande har jag ju haft väldigt svårt med sömnen, jag har antingen somnat väldigt sent pga att jag bara legat och vridigt mig i sängen eller så har jag sovit ytligt och då hänt att jag vaknat flera gånger i veckan av att jag drömt otäcka mardrömmar. Jag har pratat med doktorn om det och får nu ta min medicin en annan tid på dygnet istället så drömmarna är helt borta och jag sover mycket bättre.

Förut satt jag ju även och åkte mycket till Linköping där min pojkvän bor eller ex kanske man ska säga nu. Vi valde att göra slut för ett tag sedan och har inte velat tagit upp det här för vi båda två tyckte de va ganska jobbigt.

Inte långt efter jag startat min blogg skrev jag ganska mycket o min psykiska ohälsa eller depprision med andra ord. Jag skrev ett långt inlägg om det men annars skrev jag bara att jag va sjuk när jag var hemma för att jag hade ångest eller sa att jag hade vart på besök hos min doktor för att jag inte ville att folk skulle döma mig om jag sa att jag gick till en psykolog. Men jag mår idag helt bra och känns verkligen inte för att jag har mått som jag gjort.

En anledning till att jag inte vart så sugen på att blogga den senaste tiden har vart att folk ska lägga så otroligt mycket kommentarer över min blogg. Folk säger att jag bara bloggar för uppmärksamheten och pratar om den som att jag bara försöker visa min bra sida men så tycker jag verkligen inte att det är. Är jag ledsen en dag skriver jag att mår skit, visst det kanske inte är så att jag sitter och lägger upp bilder på när jag gråter bara för att visa er att de finns fler sidor än bara en glad hos mig. Och det som gör mig mest ledsen just nu är att folk faktiskt tror att jag bloggar för uppmärksamheten och jag tror ju inte att dom kommer sluta påstå det om jag börjar lägga ut bilder där jag sitter och gråter.

Hoppas ni gillade inlägget

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer