Punkt 1 på min bucketlist

En bild på en maträtt som jag tycker var en riktig besvikelse.
Igår var vi på mc mässan, va inte ens där i en timme innan vi hade fått nog. Var så mycket folk att luften va helt slut och man kunde inte ta ett ända riktigt steg för att de va så fullt med folk.
Då tog vi istället en promenad för att boka ett bord på at PARK innan vi tog spårvagnen till hotellet för att göra oss iordning och para ta det lugnt ett tag.
Var supertaggad för hade hört att maten skulle vara grym där och nu får jag bocka av en punkt på min bucketlist för 2018- Äta på en restaurang ägd av en kändiskock.
Dock va det inte det godaste jag ätit, inte alla faktiskt... så det blev att köpa godis och sen dra tillbaka till hotellet.
Lyckades även spela in en video igår kväll så snart kommer en video som jag längtat efter att få göra

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Fredag

God morgon älsklingar!

Första gången på alldeles frö länge som jag har tid att sitta och skriva på morgonen men äntligen har jag lite tid. Har praktik från 8 till 16 idag och sen ska jag ta tåget till Oliver, ska bli så himla skönt för smakar honom såsåsååå mycket!


Gav igår förginpackningen som jag dissade tidigare i veckan en ny chans, testade den nu på mitt hår som är superslitet och ändå färgat åt det röda hållet. Det gjorde nu ingen jättestor förändring men det tog bort det där håret som var nästan blont nu så att håret ser lite jämnare ut.

Nu är det dags att springa till praktiken!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Tillbaka

Hej mina älsklingar!

Som ni märkt har jag tagit en paus från bloggen nu i 2-3 dagar. Det var inget planerat men känner nu att det var en välbehövlig paus. Jag har nästan bara legat hemma pga min hals, det är mycket bättre men har sen några dagar tillbaka börjat trappa ner på medicinen så då har jag haft lite mer ont. Sen har jag också vart väldigt trött. Oliver har vart hos mig nu sen i onsdags, har haft dåligt samvete eftersom jag inte haft orken till att göra någonting men han har sagt att det absolut inte gör någonting så får väll hoppas att han menar det också.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00