Q and A

Har frågat er både på Snapchat (Haagen00) och Instagram (Emmahagen00) om ni skulle vela ha en Q and A och bad er isåfall att ställa frågor till mig . Och wow, det känns som att det här inlägget är något ni velat ha ett tag så istället för att fortsätta babbla sätter vi igång med frågorna.

Ålder?

Jag är 17 år, född 2000 så fyllt de i år

Vad vill du bli i framtiden?

Eftersom jag utbildar min till frisör så känns det som ett ganska självklart val men jag skulle även vela gå kurser i löshår, gele/akryl naglar och sen kanske även spraytan eller fransförlängnings kurser i framtiden så att jag har en mycket bredare utbildning.

Framtidsplaner?

Den här frågan tänkte jag kan få ett helt eget inlägg ! :)

Tror du att Oliver är din framtida man?

Ja det tror jag absolut! Inte bara för att jag älskar honom så otroligt mycket som jag gör utan för att vi ofta pratar om vår framtid tillsammans och hur mycket vi båda längtar tills vi pluggat färdigt och kan bo tillsammans, när jag är ledsen eller nere är det alltid honom jag pratar om det med först, vet inte riktigt hur jag ska förklara det här men när vi gör saker tillsammans är det inte bara som att jag gör det tillsammans med min pojkvän utan jag gör det också med min bästavän och sen det viktigaste av allt är att han litar på mig till 100% så om jag är med mina killkompisar en kväll bryr han sig lika mycket som om jag hade vart med några tjejer för han vet att det är honom jag älskar. Han är min partner in crime lixom ;)

Hur lycklig är du med din kille?

Så lycklig som det bara går att bli, jag är hans prinsessa.

Hur länge har du och din kille vart tillsammans?

Allt som allt är det över ett år men duktiga jag gjorde bort mig för ett tag sen så på lördag firar vi två månader, sorry boo!

Vilken outfit föredrar du mest mjukisdress eller klänning?

Måste erkänna att jag inte trivs sådär supermycket i klänning men över lag hellre uppklätt än myskläder.

Är du en klackmänniska alltså är du van med klackskor eller är det svårt att gå i?

Kan ha lite promlems med att gå i klackar som är 12 cm för måste erkänna att jag ganska snabbt blir trött i benen och min fart framåt ligger på samma nivå som en snigels men annars klackar, Always!

Trivs du i programet du valt på gymnasiet om inte vad skulle du vela byta till?

Jag trivs superbra med programmet jag har valt att gå men om jag skulle byta nu skulle jag nog välja att gå en nagel eller stylistlinje, det viktigaste för mig är att få jobba med människor i framtiden.

Det var alla frågor för den här gången, har ni fler frågor som skriv dom i kommentarerna så kan jag göra en del två

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer