Så firades Oliver

Godmorgon älsklingar!

Ville bara umgås med Oliver igår så därför blev det ingen uppdatering men nu känner jag att ni måste få veta vad vi gjorde och även få en liten bildbomb från gårdagen.

Jag var framme i Stockholm redan 09;30, Olivers tåg skulle vara framme 10;30 och jag tog då ett tidigare tåg för att kunna gå lite i affärer. Inte förvånad men hans tåg var försenat en hel timme så då passade jag på att gå förbi Hötorget och köpa en blomma som han kunde få när jag mötte upp honom på stationen.

Det första vi gjorde när O kom fram var att äta lunch och det gjorde vi på Subway, riktigt länge sedan jag åt där så det var gott. Sen ville O till armemuseet och eftersom det var hans dag sa jag självklart ja och sen spenderades några timmar där. Vi överraskade honom med hotell och middag ute på en favvorestaurang, Säger vi då det var en present från mig mamma och mormor. Vi bodde på scandic victoria tower vilket är ett av mina favorithotell och vi åt middag på en restaurang som heter mongoliska. Efter middagen gick vi runt i Stockholm och bara hade det mysigt.

Nu är det dags för hotellfrulle!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer