Så typiskt mig

Känner mig ganska spontan och modig idag som testat på gula naglar och nej, gult är inte fult.
Gick i lite affärer när jag kom in till stan och kollade då på googlemaps hur lång tid det skulle ta att gå till nagelsalongen, det stod 11 minuter så kände att det blev perfekt.
När det väl var 20 minuter kvar tills jag hade min bokade tid gick jag åter igen in på googlemaps för att ta upp vägbeskrivningen men insåg då att när jag kollat första gången hade jag råkat kolla hur lång tid det skulle ta med bil och insåg att det skulle ta 40 minuter att gå dit.
Eftersom det inte fanns någon som kunde skjutsa mig var det bara att börja springa, fick göra naglarna fast jag var sen så ingen större skada skedd men skäms alltid så sjukt mycket när jag är sen...
Är så typiskt mig att alltid krångla till det på nått sätt, antingen gör jag något sånt här eller så kan jag ta helt fel på tiden. Ofta har det hänt att jag även kommer en dag för tidigt...
Men någon gång kanske jag har turen att lära mig haha
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

vicktoriabjareklint
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Seg dag

Här ser ni en bättre bild på mina fransar eller ja en bild där jag har ögonen öppna.
Ser ni på bilden att min nagel har gått av? Sååå fult och det gör lika ont som de är fult. Den gick av långt ner så började blöda.
Planen var att jag skulle åka in till Linköping och fixa den idag men känns som de va en evighet sen jag bara va hemma en hel dag så tänkte att det skulle ske idag.
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Äventyr

I lördags bokade mormor och morfar ett hotellrum i Örebro och eftersom jag och Isa älskar att va lite spontana hakade vi självklart på.
Vi var framme vid 13 ungefär, vårt rum var inte färdigt än så vi började gå i affärer direkt. Duktig som jag är hade jag av en nagel i fredags så har passat på att laga den idag och sen har vi även Shoppat lite till min födelsedag, så mysigt.
Nu sitter vi på hotellrummet och snackar lite innan jag ska hoppa in i duschen och bli redo för kvällen
Puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00