Saker jag vill just nu

Alltid när jag är hemma minst en dag, okej ärligt så behöver det bara vara någon uttråkad timme hemma, så vill jag hitta på allt som går mellan himmel och jord. Och nu har jag ju verkligen vart hemma mer än bara några timmar. Det värsta av allt är att jag vet att jag faktiskt inte har vart hemma halva av tiden än, blää...

Men på dom här dagarna som jag knappt orkat lämna sängen på har jag kommit på massvis med saker jag skulle vela göra helst exakt nu så här kommer några av dom !

1. BLI FRISK !!!

Är så sjukt less på det här nu så önskar att jag bara kunde få bli frisk och sen fortsätta mitt liv som vanligt.

2. Börja träna

Det här kommer jag alltid på när jag är sjuk, förmodligen är det inte bara jag som varje gång jag är sjuk ligger i soffan och tänker "när jag blir frisk ska jag börja träna" men just nu vill jag verkligen det och hoppas att det håller i sig denna gång.

3. Shoppa

Jag har inte gått i affärer på evigheter känns det som, eller ja, egentligen inte sen i lördags men jag är verkligen sjukt sugen på att shoppa lite nytt till hösten. Skäms lite men jag drömde tom om att jag var och shoppade inatt... heh...

5. Sitta på ett fik

Tänk dig vad mysigt att bara sitta på ett fik med någon/några vänner och plugga, jobba u name it, sååå härligt och speciellt nu när det börjat bli lite småkyligt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer