Semester i Dalarna

Hej älsklingar!

Igår kväll åkte jag hem till Ludde vid 21 tiden för att hjälpa henne fixa håret. Hon behövde ha det fixat tills idag men jag skulle inte hinna hjälpa henne idag så vi lockade det igår och sen satte vi upp varje lock med hårnålar som fick sitta under natten och sen kunde hon släppa ut håret idag när hon vaknade istället. Det tog närmare 2 (!!!) timmar att locka hennes hår men hon skulle ha det ganska stort så vi fick göra extra små lockar. Resultatet blev superfint men tyvärr har jag ingen efterbild.

( Bästa kvallen på bilderna )

Idag ringde alarmet på 08;30, min första riktiga lovdag. Jag somnade i hyfsad tid igår ändå så jag fick ungefär 8 timmars sömn. När alarmet ringde (och jag redan hade stängt av det 4 ggr) gick jag upp och packade resväskan. Har jag skrivit tidigare att jag ska till Dalarna? Här är jag nu iaf. Jag sminkade mig lite snabbt och åt sedan frukost hos mormor 09;30 och berättade om en spännande sak som förmodligen kommer ske inom en veckas framtid.

Efter frukosten gick jag förbi praktiken och lämnade muffins som hade blivit kvar från helgens bakning. Jag lämnade det på väg till min psykolog där vi mest skulle prata om att öka mina timmar i skolan och på praktiken. Efter det stannade jag kvar på samma ställe för att ta blodprov, vi behöver se om mina järnvärden har blivit bättre sen jag började med järntabletter.

Mamma hämtade upp mig direkt när jag var klar och vi började direkt åka mot Bjursås. Vi kom fram vid 14 tiden, packade då in allt och gick sen och åt lunch vid backen. Både hamburgaren och pommesen var kalla, blä!

Nu blir det snart middag <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så kul med semester i Dalarna❤️
nouw.com/byalma